Om Sekretesso

Sekretesso är ett modernt och serviceinriktat bolag med fokus på sekretesshantering, destruktion samt återvinning av papper och hårdvara med känsligt innehåll.

Vår grundtanke bygger på trygghet, därför levererar vi pålitliga sekretsesslösningar till företag och organisationer i hela Skåne. Med våra låsta sekretessbehållare för papper och hårdvara löser vi hela sekretesskedjan i enlighet med den policy som gäller för rådande lag, General Data Protection Regulation (GDPR).
Vi samarbetar med ett av Sveriges ledande företag inom informationssäkerhet, ett samarbetet som på sikt skapar mervärde för våra kunder. Tillsammans för vi kontinuerligt diskussioner kring olika scenario för att säkerställa att vi levererar trygga och säkra lösningar till våra kunder.

Trygg partner

Vår vision bygger på trygghet och partnerskap. Tillsammans med våra kunder är vi en trygg partner för deras sekretesshantering. Vi förvaltar varsamt det förtroende som våra kunder ger oss, för vem ska man annars lite på om inte oss? Att vara kund hos Sekretesso innebär att man bryr sig om den enskilda individen och tar ansvar. Företag som tar ansvar för sekretess är sunda företag med kloka värderingar och vi, precis som ni, värnar om människors rättigheter likaså den fria människans rätt att behålla sin identitet och integritet.

Linnea S
Linnea S
2021-04-19
Verifierad
Supernöjd med Sekretesso. De ger personlig service, är snabba och enkla att ha och göra med. Ger mina varmaste rekommendationer !
Kersti Cecilia
Kersti Cecilia
2021-03-22
Verifierad
Väldigt nöjda med Sekretesso, trevligt & proffsigt bemötande!
Anders Åström
Anders Åström
2021-03-19
Verifierad
Snabbt svar på våran förfrågan initialt och sedan har vi enbart varit nöjd kund hos Sekretesso. Alltid bra service och de är lyhörda inför våra behov. Ett ytterligare plus är att Felix hos Sekretesso alltid har ett väldigt trevligt bemötanden till alla på kontoret.
Johan
Johan
2021-03-18
Verifierad
nära och bäst service
Alexandra
Alexandra
2021-03-11
Verifierad
Mycket smidig leverantör, lätt att komma i kontakt med, tydliga fakturor och avtal och väldigt trevligt personligt bemötande.
Bodil Schönbeck
Bodil Schönbeck
2021-03-03
Verifierad
Bra service och snabba beslut. Så skönt när vi behövde tömma gammalt arkiv.
Magnus Thulin
Magnus Thulin
2021-03-03
Verifierad
Ett bolag med stor affärsnytta. Dessutom trevliga medarbetare!
Sofie Bengtsson
Sofie Bengtsson
2021-03-03
Verifierad
Världens BÄSTA företag. Trovärdig, pålitlig och har grym service!
Lars Nilsson
Lars Nilsson
2021-03-03
Verifierad
Fick en väldigt trevlig upplevelse i kontakten med Sekretesso. Riktigt skönt med deras kärl när vbi rensade arkiven. Lars LN Solskydd AB
Johan
Johan
2021-03-02
Verifierad
Snabba, smidiga och innovativa. Ett bra företag att arbeta tillsammans med.