Via Sekretesso hyr ni enkelt och smidigt ett godkänt sekretesskärl med kodlås.

Välj våra smarta standardkärl på 190 liter eller vår mindre variant på 140 liter. Vi erbjuder även ett 80 liters kärl, en perfekt lösning för det lilla kontoret. Ni väljer själv om ni vill ha löpande hämtning av ert kärl eller ringa in avrop när er behållare är full.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Begär Offert

Slipp borttappade nycklar

Spårbarhet - Se inloggning, plock av nycklar och återlämning

Styr behörigheter på individnivå

Vi hjälper gärna till vid enstaka tömningar och hämtningar av ert sekretessmaterial. Hos Sekretesso går det alltid att hitta smidiga lösningar för ert projekt. Hyr en sekretessbehållare i ett par dagar när ni ska rensa ut i arkivet eller slänga större mängder papper med högrisk information. Våra tjänster lämpar sig även vid avveckling av ett företag eller om ni ska flytta till nya lokaler.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Begär Offert

Vid avveckling

Rensning av arkiv

Företagsflytt

Vi tar hand om all hårdvara i form av hårddiskar, USB-minnen, CD-skivor, surfplattor, telefoner mm. Hårdvaran destrueras på ett säkert sätt och processen uppfyller kraven för ISO 27001. Ni erhåller ett destruktionsintyg där vi garanterar att full sekretesshantering vidtagits i samband med destruktionen.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Begär Offert

Hårdvara

Säker transport

Destruktionsintyg

Modulbyggda nyckelskåp med smartare kontroll och enklare hantering av nycklar för alla verksamheter. Med skarp teknik och användarvänligt upplägg blir Masterkey det självklara valet för att minimera risken för att nycklar slarvas bort.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Mer Information

Slipp borttappade nycklar

Spårbarhet från inloggning, plock av nycklar, till återlämning

Styr behörigheter på individnivå