Sekretesskärl

Via Sekretesso hyr ni enkelt och smidigt ett godkänt sekretesskärl med kodlås.

Välj våra smarta standardkärl på 190 liter eller vår mindre variant på 140 liter. Vi erbjuder även ett 80 liters kärl, en perfekt lösning för det lilla kontoret. Ni väljer själv om ni vill ha löpande hämtning av ert kärl eller ringa in avrop när er behållare är full.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Begär Offert

Säkerhetsbehållare med lås

Säkra transporter

Trygg & miljösmart återvinning

Separata hämtningar

Vi hjälper gärna till vid enstaka tömningar och hämtningar av ert sekretessmaterial. Hos Sekretesso går det alltid att hitta smidiga lösningar för ert projekt. Hyr en sekretessbehållare i ett par dagar när ni ska rensa ut i arkivet eller slänga större mängder papper med högrisk information. Våra tjänster lämpar sig även vid avveckling av ett företag eller om ni ska flytta till nya lokaler.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Begär Offert

Vid avveckling

Rensning av arkiv

Företagsflytt

Destruktion av papper & hårdvara

På Sekretesso arbetar vi främst med återvinning och destruktion av papper. Allt pappersmaterial som vi hämtar går genom en kontrollerad anläggning med en sluten sekretesskedja för att till sist bli bränsle som förser våra hus och hem med värme.

Naturligtvis kan vi även ta hand om hårdvara i form av hårddiskar, USB-minnen, CD-skivor m.m. Hårdvaran återvinns på korrekt sätt och ni får ett destruktionsintyg där vi garanterar att full sekretesshantering vidtagits i samband med destruktionen.

Ring oss idag – 010 – 33 33 122Begär Offert

Papper eller hårdvara

Säker transport

Destruktionsintyg